4 bussresor och en flight senare......

Efter många timmars resande är vi nu äntligen frame i Pärnu, staden på allas  läppar. Anlände till Tallin Airport under eftermiddagen och  bestämmde oss snabbt för att ta bussen ner till Pärnu. När vi frågade informationen på flygplatsen om vart vi skulle hoppa av, fick vi det luddiga svaret  "Third  stop, first is first "?!?!? Vi tittade frågande på varandra och frågade  igen. Fick samma  svar igen=))  Jaja sa vi och köpte var sin biljett. 

Framme  i Pärnu  cirka  2 1/2 timme senare mötes vi av den vackra  stad vi sett på bilderna. Små gemytliga gränder  med fina små trähus blandat med modern arkitektur skapade en känsla av en modern amerikansk småstad. Strosade runder på jakt efter vårat hostel när plötsligt en stor svart jeep tvätstannde framför oss. Ut hoppar två personer med automatvapen och skriker åt oss ta fram alla våra värdesaker. Jag och Martin sprang för glatta livet medan Emma stannade kvar. Sen dess är  hon borta......

Nej, så här var det. Bilen stannar brevid oss och ut kommer en kvinna och frågar "Are you from Helsingborg?"
"Yes" sa vi och konversationen var igång. Det visade dig vara Anu, en av våra kontakter vid kommunen i Pärnu och hennes personliga chaufför, som villigt körde oss till vårat Hostel.

Efter lite sightseeing på stan med mat där på, är vi nu tillbaka på Terve Hostel där vi just gått igenom frågrona till morgondagens två intervjuer. Hostelet är för övrigt är över förväntan. Ett stort lufftgt rum med 4 bäddar, en soffgrupp i läder och en öppen spis. Dessutom har vi egen toalett och dusch=) , samt TV!!!!! 

                                                                                                      


/Daniel, Emma & Martin


Kommentarer
Postat av: Karsten

riktigt roligt med jeepen! sjukt ballt.

2008-04-14 @ 23:19:44
Postat av: Johanna

Vandrarhemmet ser okej ut. Kommer jag att trivas?
Fråga Emma om hon kan kolla Estlands manliga utbud? De estniska tjejerna såg nämligen rätt heta ut på bilderna och enligt både henne och mig, några som kan falla dig på läppen.
Ha det så roligt!
Kram Johanna

2008-04-15 @ 13:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0