Tack för senast... (hardkår)

Hej, 

Vill ta tillfället i akt och tacka alla som var med och gjorde vår tacksittning i torsdags till det den var, OTROLIGT BRA! Maten blev väldigt god och sällskapet var riktigt bra. Det blev mkt sång, många skratt och en hel del god (alkoholhaltig) dryck. Med andra ord var det en väldigt lyckad sittning med många kåraktiva, vi är så glada över att så många vill engagera sig i kåren. 

Annars så är vi inne i en otroligt spännande period, tenta på fredag. Yes, jippiii, wieeee, vet inte riktigt vad jag ska säga. Nej jag vill bara ha JULLOV, och det nu! Jag vill åka hem idag (eller helst för några dagar sen)... Ekonomistyrning känns så långt borta för tillfället, i mina tankar är det snö, jul, mys, god mat, personaljulbord, familj, vänner och NYC! Känner absolut inte för att göra resultatbudget, likviditetsbudget, räkna ut kapitalbindningen eller räkna nuvärdemetoden..... 

Kärlek från informationsansvarig som längtar efter jullov!

Vilken vecka!

Denna vecka utvecklades till något av det exceptionella hållet. Jag kom hem från Halmstad i söndags och sedan blev det måndag och under loppet av vad som kändes som cirka fem minuter blev det plötsligt fredag.


En "liten" summering av denna kårvecka: Måndag var föreläsning ungefär hela dagen, lite möte med underbara IKS-utbildnings-Anna som följdes av middag och kårsnack med några utskottsansvariga i styrelsen. Lång blev måndagskvällen det men oj, vad det behövdes! En hel kväll ägnad åt att prata kår!

Tisdagen blev en lite lustig dag med massa rundor upp till institutionen för att prata akademisk hederlighet. Eftermiddagen ägnades åt ett styrelsemöte som höll på i närmare tre timmar (somliga har en tendens att snacka tills någon säger till oss att hålla truten) och kvällen avslutades med det fantastiska studiesociala utskottets vinprovning! Det var 16 personer som dök upp på denna tillställning som hölls på E7 och jag tror inte det var någon som gick därifrån missnöjd, tvärtom tror jag att det är många som inte kommer dricka mycket vin hädanefter utan att dra fram listan och börja fundera om vinet smakar vinbär, tobak eller stall. En riktigt trevlig kväll var det - mer och fler!


Onsdagen började med ett stammande test av akademisk hederlighetsföreläsning, följdes av vanlig föreläsning och klockan 12 började min karriär som föreläsare. Det trodde man väl då aldrig, att det kunde vara så kul att i tolv timmar snacka om akademisk hederlighet och fusk för drygt 200 förstaårsstudenter!

Torsdagen innebar också en hel del akademisk hederlighet då de sista sex timmarna avverkades. Jag är dock inte säker på om jag är mer eller mindre säker på det här med fusk och om jag gjort det eller ej. Men en sak är säker och det är att jag vet precis hur man åker fast och jag vet precis vad som händer när man åker fast.


Efter detta var det dags att ta det chill, hoppa på en båt med studiesociala Ulrika och massa annat skönt folk och dricka lite öl. Inte världens bästa idé dock, så det blev bara en runda till Helsingör och tillbaks för att sedan hoppa av och lulla hem till min säng, lite skamsen över min dåliga turningsinsats men ganska nöjd ändå.

I fredags morse lyckades jag med lite hjälp ta mig upp och gå på Marknadsföreningens frukostklubb som hölls i Maria kyrka där vi samlades utanför och åt gröt, drack glögg och mest försökte hålla värmen. Sedan var det lite underhållning och Luciatåg inne i kyrkan, väldigt mysig start på dagen måste jag säga. Efter lite kårspånande, ett studiebesök ute på Vård- och omsorgsförvaltningen, lite lunch och lite jobb blev det dags för att hooka upp med fröken Näringsliv för att återigen snacka kår och dessutom planera inför somliga aktiviteter, aktiviteter som kommer att beröra en del av er runtomkring torsdag klockan sju.


Detta blev en ganska lång summering av min kårvecka och för detta ber jag om ursäkt men ni anar inte vad rolig denna vecka har varit! Att snacka med människor som bryr sig om massa roliga saker, att snacka fusk med ettor, prova vin och snacka ännu mer kår... Wonderful!


Ha det gott!

 - Cecilia


RSS 2.0