Sommartider och nostalgi!


Herregud, nu sitter man här. Det är redan den 15:e maj och tiden bara rusar iväg! Vart försvann april förresten och när blev det det maj?!
När terminen nu börjar närma sig sitt slut och examen för en del, kan det inte hjälpas att det innfinner sig blandade känslor. Det skall bli riktigt skönt med "sommarlov" och att ta en paus från studierna, men det känns samtidigt vemodigt att detta år redan är slut. Många kommer att befinna sig på olika håll i sommar och även kanske nästa termin.. Detta betyder att man inte alls kommer att få träffa de männsikor man delar sin tid och vardag med just nu, lika ofta som man kanske skulle vilja.. Men sånt där löser sig alltid som tur är =)

 Det har vart ett sjukt lärorikt och fruktansvärt kul år! Att engagera sig är det absolut bästa sättet att utvecklas och framför allt träffa nya vänner!

All cred och LOVE till styrelsen 08/09! <3

Nästa års styrelse, 09/10, är inte så dåliga dom heller! Jag känner mig riktigt trygg med att just Ni blivit valda att fortsätta utveckla Service Management Ekonomernas verksamhet! Det kommer bli hur bra som helst, you go!!

Som sagt, lite nostalgi så här i stundande sommartider!
Ta hand om Er därute!

Lots of love från Vice-Mia






Nu så här i upsatstider

Då det verkar som att hela Campus sitter och skriver för glatta livet kommer här lite distans från verkligheten:

Konsten att skriva:

http://www.youtube.com/watch?v=OLu4CI1NdrA

Och när arbetet är skrivet ska det ju opponeras. Alla vet ju vid det här laget att all kritik vid opponeringen ska vara konstruktiv! Här kommer ett smakprov:

http://www.youtube.com/watch?v=cvP17ju4MUU&feature=related

Mycket nöje!

♥ Helen

Ett avbrott i plugget!

Det är pinsamt så dåligt jag har bloggat på sista tiden. Om jag ens en gång kan säga så, jag har inte bloggat sen februari - det är nästan dinousarieår sen sist ju! Men nu ska jag inte sitta och nedvärdera mig själv, det gör ingen människa glad.

Vad som däremot gör mig glad (och som borde göra alla medlemmar glada) är att vi har en grym styrelse inför nästa år! Självklart har årets styrelse också varit grym (hallå, jag har ju suttit med!?!) så därför drar jag slutsatsen att Service Management Ekonomerna bara är allmänt grymma! Hellooo egoboost!

Innan jag svävar iväg för mycket så tänkte jag att jag skulle ge lite hjälp inför morgondagens turning. Så här ger jag er (trumvirvel) RAGGNINGSREPLIKER! Och ja, det finns tusen bättre och viktigare saker jag borde skriva om, men jag behöver en paus i mitt pluggande. Och jag kan tänka mig att ni är många därute som behöver det också!
So here we go
:


- Du är en saftig stek med stora pommes frites och jag vill äta upp dig (oklart vad pommes fritesen syftar på, fritt för egen tolkning!)

- Här är 500 spänn. Sup tills jag blir snygg. (Vi är studenter och vi är billiga. En hundralapp räcker)

- Jag säger inte det här för att impa på dig, men jag är faktiskt Batman (men alla vet ju att batman är gaaaay (klicka på länken)).

- Orka raggningsrepliker. Ska vi knulla? (Den är rå, men av någon konstig anledning så tror jag att den funkar bra på Villan. Wonder why...)

- Trosor är röda, kalsonger är blå, äh skitsamma, de ska ju av ändå! (Dikter funkar alltid, på tjejer iaf)

- Jag vill ha dig på min musmatta. (Varenda kille som druckit mer än fem öl kommer ju falla för den!)


Sådärja! Nu får det räcka. Ge er ut på havet/Villan imorn och go nuts! Men glöm inte festmetoden.
Och engagera er i kåren. Det är skitkul!

JAA!

Igår var det vårmöte! Och nu har SME återigen nytt blod i kårådrorna (och lite gammalt...)

Styrelsen 08/09 välkomnar varmt det nya gänget!!
Vice-Janne
Skattmästar-Karin
Info-Anna
Utbildnings-Niklas
Internationella Hannah
Studiesociala Emma
IKS-Josefin
AGORA-Ida



Nu ska det sparkas rumpa i ett år till!


RSS 2.0