5 dagar i backen...

Hoppas att ni ursäktar franvaron av den fina bokstaven a med ring över. Det visar sig att österriksika tangentbord inte är utrustade med denna vackra bokstav.

Kl 12 i mandags lämnade 120 tappra och glada studenter Helsingborg med sikte pa Bad Gastein och en veckas skidakning med allt som hör därtill! Vi anlände kl 0700 pa tisdag morgon och formligen kastade oss ut i backarna, efter backarna var det after ski (det visar sig att trubaduren som kör after skin pa var närmsta pub har en enastanede repertoar pa ungefär 7 olika latar).
Efter 5 dagar av det hardaste studentlivet man kan tänka sig - dvs. fest varenda dag - ska vi idag, lördag, bege oss hemat.

Sa vitt jag vet sa har ingen av oss nagra allvarligare skador, förutom en kollektivt uppsamlad bakfylla vilken kommer drabba oss alla i bussen pa vagen hem. Givetvis haglar dock skvallret och bilder pa saker man inte minns att man gjort!

Sa pa mandag är det än en gang tillbaks till föreläsningar, uppsatser och tentor - men med en härlig skidglasögonsolbränna, ont i alla muskler (även de man inte visste att man hade) och ett löfte om att inte festa pa ett bra tag - eller iallafall förran pa torsdag pa Villan. 


 Allt gott!

- Daniel Nilsson, ordf 07/08


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0