Vice ordförande kontemplerar..

Hej alla som har hittat hit till vår kårblogg! Jag tar nu över bloggfacklan från ordförande Daniel som mest nu ses häcka med en pappersnäsduk snörvlandes av eftersviterna från Österrike.

Det är en spännande tid vi har framför oss nu. Först och främst blir det intressant att se hur länge badgasteinsjukan håller i sig (seriöst, har någon träffat på någon Badgasteinresenär som INTE klagar på tresiffrig feber, lårkakor på rumpan och oklädsam gogglebränna, och dessutom tror att det hela förorsakats av att de BADADE sista kvällen..? Ja e int bitter för att jag ugglade runt Campus lokaler hela veckan..

Åter till ämnet, intressant tid till mötes ja. Ingen kan ha undgått att märka vår stora fina arbetsmarknadsdag den femte mars - Agoradagen. Projektgruppen sliter dag som natt som sin kalufs för att dra hit de intressantaste föreläsarna möjliga, de mest givande företagen och de godaste lattemakarna.

Näringsliv och kontakter i all ära men många av oss har fortfarande många år kvar på programmet. Kanske man har, caféts goda kaffe till trots, börjat höja blicken uppåt och utåt med önskan av att vilja förlägga en termin i annat land? Kina? Singapore? Mexico? Norge? Möjligheterna är många och likaså är de hemvändande studenterna. De kommer att utgöra stommen på vår Internationella mässa som kommer att hållas den 19:e februari. Kom och mingla med dem och ställ de frågor du grubblat på men inte vil ställa till studievägledaren i ett fullpackat U202. Det ryktas om att många företag inom rese-, turism- och utomlandsstudierbranschen kommer att inta Campus denna dag, not missable med andra ord på annat språk alltså!

Goda framtidsutsikter alltså, men hur ska onsdagseftermiddagen bäst spenderas undrar ni ju nu. Jag som det allomsvarande oraklet jag utger mig för att vara (och med Stampus som närmaste granne på E1 att hålla sig på god fot med ;-) ) så slår jag ett slag för Rabattus som går av stapeln ikväll på Villan. Känner du till alla studentorganisationer på skolan? Har du verkligen nog med gratissaker? Kan du verkligen gå miste om en gratis pastasallad? Svarar du nej på någon av de frågorna är det smartaste strategidraget att uppsöka Villan ikväll mellan 17 till 20, och vimla flärdfullt bland andra glada studenter på Rabattus!

Ses på Villan ikväll!

/Vice ordförande Sara

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0