Mentorsprogrammet!


Jag har precis suttit och snackat mentorsprogram med fröken Bauer och så slog det mig att detta är ju en fantastisk nyhet, men har det bloggats om det ? Nej. Och vi vet ju nu att har det inte bloggats om det så finns det inte. Så därför:
SME har startat ett mentorsprogram. Namnet är lite olyckligt eftersom institutionen också precis startat ett sådant. Vårt är dock en helt annan grej. De som söker sig till oss kommer att få vara mentorer snarare än få ha en mentor, bara det!
Bakgrunden är denna: till hösten kommer ungefär 40 utländska studenter till Helsingborg och eftersom vi inte haft speciellt många innan finns det  inte något system ännu för att ta emot dessa. SME tänkte då (smarta och snabba som vi är)  helt sonika att vi startar ett mentorsprogram. Anledningarna är många: Det är kul att vara mentor, det är skönt att ha en mentor, det är antagligen väldigt lärorikt och nyttigt att vara mentor, det är bra för Campus och vår utbildning om vi får en mer internationell prägel, and so on and so forth. Så nu är det raggande på högsta nivå som gäller - Är du själv sugen eller känner någon som vill vidga sina vyer, utvecklas, träna på engelskan eller helt enkelt bara ha skoj och lära känna lite nytt folk - Hör av dig till oss!

Att söka till styrelsen nästa år är också ett hett tips, gör det nu!
För du vet väl: Non scholae sed vitae discimus.

/Cecilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0