Den stora flytten till Villan 2010



Idag är det dags för del två av de intensiva förhandlingar (njae, men nästan) i HSFs samarbetsgrupp kring hur Villan ska kunna tas över av alla helsingborgska studentorganisationer hösten 2010. Vi snackar alltså alla tre våningar! Det är nu bestämt att de som sitter där nu ska flytta till annan plats och lämna över Villan till studenterna. Kruxet är hyran och faktumet att de flesta organisationerna inte riktigt har medel att betala för sig. Förhandlingarna har än så länge resulterat i en överenskommelse där alla ska ha tillgång till ett utrymme, trots att man kanske inte kan betala för det. Det är liksom av värde för alla organisationerna att faktiskt ALLA organisationer befinner sig där. En ganska fantastisk överenskommelse.

Jag kan ju även berätta att det finns tolv kontorslokaler på tredje våningen och en balettsalong med speglar på andra våningen som enligt somligas utsago borde fungera gaaanska väl som en bar. Samarbetsgruppen ser framemot en guidad tur av de andra våningarna i eftermiddag i samband med mötet.

Nu ska man bara klura ut hur man ska stanna kvar på Campus ett år till så att man faktiskt kan se detta bli till verklighet.

Trevlig onsdag på er!

- Cecilia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0