Sommartider och nostalgi!


Herregud, nu sitter man här. Det är redan den 15:e maj och tiden bara rusar iväg! Vart försvann april förresten och när blev det det maj?!
När terminen nu börjar närma sig sitt slut och examen för en del, kan det inte hjälpas att det innfinner sig blandade känslor. Det skall bli riktigt skönt med "sommarlov" och att ta en paus från studierna, men det känns samtidigt vemodigt att detta år redan är slut. Många kommer att befinna sig på olika håll i sommar och även kanske nästa termin.. Detta betyder att man inte alls kommer att få träffa de männsikor man delar sin tid och vardag med just nu, lika ofta som man kanske skulle vilja.. Men sånt där löser sig alltid som tur är =)

 Det har vart ett sjukt lärorikt och fruktansvärt kul år! Att engagera sig är det absolut bästa sättet att utvecklas och framför allt träffa nya vänner!

All cred och LOVE till styrelsen 08/09! <3

Nästa års styrelse, 09/10, är inte så dåliga dom heller! Jag känner mig riktigt trygg med att just Ni blivit valda att fortsätta utveckla Service Management Ekonomernas verksamhet! Det kommer bli hur bra som helst, you go!!

Som sagt, lite nostalgi så här i stundande sommartider!
Ta hand om Er därute!

Lots of love från Vice-Mia






Kommentarer
Postat av: Ulrika

Aj löv jo to! Men det finns alltid plats hos mig för ett besök... =)

2009-05-15 @ 15:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0