IKS utbildningsutskott

Till alla blivande kommunikationsstrateger där ute: under hösten startas ett alldeles nytt utskott upp, nämligen utbildningsutskottet på IKS!

Kåren behöver er som är intresserade av att påverka er utbildning, gnälla inför någon som faktiskt lyssnar eller kanske bara fika med folk som läser samma program men en annan årskurs. Tanken är att alla program och årskurser ska finnas representerade, och vi träffas någon gång i månaden och diskuterar kursprogram, föreläsare, tentor, kurslitteratur och annat (hrrm) spännande.

Era åsikter är viktiga inför programrådsmötena med institutionen! Har ni sedan några bra idéer som t ex att ordna klassittningar eller kanske en gemensam IKS-sittning, så kan vi styra upp det ihop.

Jag har redan fått in några namn på intresserade, men behöver fler! Adressen till mig i förra inlägget stämmer inte, det är [email protected] som gäller och inget annat! Själv går jag masterprogrammet i strategisk kommunikation andra året och ni är välkomna att maila om ni har några frågor, synpunkter eller klagomål även om ni inte vill engagera er i utskottet. Tänk dock på att det är en stor merit att ha engagerat sig och visat intresse för sin utbildning!

För mer information om utskotten, kom och fika och snacka med oss på utskottsinformationen på tisdag den 22:e mellan 12 och 13.

VÄLKOMMEN! Hälsn. Josefin Levander, utbildningsansvarig IKS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0